Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fritt fram för tolkningar


Rysk roulette

Ska vi leka rysk roulette
Du laddar ditt vapen
Jag förbereder mig

Du närmar dig med ditt gevär
Jag öppnar mig mjukt
Ler försiktigt och säger här




Fri vers av Maggan
Läst 325 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-09-03 16:33



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Vilket vapen? Tolkar sex med denna text
2016-02-21

    ej medlem längre
Känns sinnligt....
2015-09-04

  Lars Hedlin
Wow :) Gillas starkt <3
2015-09-04

  Lars Hedlin
Wow :) Gillas starkt <3
2015-09-04

  Cadena
litet läskig men effektiv och skarp
2015-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Maggan
Maggan