Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappa förlåt

jag lämnade dig
för jag var besviken

jag gav upp
efter år av väntan
jag hade fått nog

men pappa förlåt
förlåt för att jag aldrig sa som det var

kanske hade du ändrat dig
visat mer än den där kalla ytan

för trots allt kunde jag se att du älskade mig
men jag kände mig så ensam
jag kände mig oväsentlig

jag var en trasig bit från ett förflutet äktenskap
och jag var en ynkrygg som aldrig bad om mer




Fri vers av svartpost
Läst 243 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-09-03 18:14



Bookmark and Share


    Julia Sixten
Mycket bra skrivet! Tycker mycket om hur du beskrev en sådan här viktig sak i ditt liv!!
2015-09-05

  Linil VIP
En berörande text, och jag vill egentligen inte kritisera en så personligt färgad text. Men det finns något motsägelsefullt i att ha fått nog och vara en ynkrygg.
2015-09-03

  Robin V
väldigt berörande!
2015-09-03
  > Nästa text
< Föregående

svartpost
svartpost