Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drunkna

Jag vill inte simma men heller inte drunkna.

Istället vill jag flyta som död i Röda havet.

Driva omkring utan mål med huvudet bland molnen.

Jag vill glömma mitt liv och drömma gränslöst.

Alla färger och tankar ska vara mina.

För ett ögonblick vill jag tro att jag är ingenting.

Jag vill inte leva i kramp eller kippa efter luft.

Men när ögonblickets bubbla spräcks faller jag i.

Havet är själens fängelse.








Övriga genrer av A.F.M
Läst 183 gånger
Publicerad 2015-09-03 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A.F.M