Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I stort och smått...

Lys upp med den begåvning
som du har fått
se inte med förvåning
när du kommit till skott
och undra, vad är denna ljusglimt för nå´t...
Det är ju vår lott
att ta till oss vad vi fått
och göra något av denna pott...








Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-09-04 14:17



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Bra påminnelse!
2015-09-05

    ADI Nehlin
Kloka ord, tycker om
2015-09-05

    Dan Myrbeck
Precis, alla har vi något att bidra med!

Så släng Jantelagen!
2015-09-04

  Marita Ohlquist VIP
Bravo!
2015-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt