Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hyllar mig själv..


52 år sen Föddes Jag

Vi kunde röra oss fritt i Europa
Ingen frågade något
Förutom tyskarna dom skrek KEPEK!!
Väskor, vi åt kyckling och drack vin på tåget
I Napoli var alla glada och nöp mig i kinden
Jag var kung 1965 och fick all uppmärksamhet
Italien var min första resa
Hoppas det blir min sista




Fri vers (Spoken word/Slam) av Federico Romano
Läst 167 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-09-04 16:47



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Här får du en hyllning till...Grattis!!!
2015-09-09

  KYREUS of Sweden
STORT GRATTIS!!!!
2015-09-08

  Lars Hedlin
Starkt bra nära tiderna förändras men snart blir vi varse..
2015-09-06

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Gratis Federico!
Åren går och det kommer alltid att gå,
men ingenting är förgäves,
varje ögonblick vi tillbringar
Bryta lätt kalender flikar.

När du kommer till en ålder långsamt,
Life minns hur det förflutna
Har allt hög betydelse.
Även som du inte ville.

Den största bedrift i livet
är snälla barn och älskare
glädje förökas med brorsöner
Vad dem är flitiga, modiga och tappra?

Och vänner, som förblev en hand,
men alltid i goda tider och dåliga
O hälsning i dag kommer att säga:
Har ni vaktat Gud.

att vara lycklig, hela livet,
med den dyra längs tillsammans,
varje dag, levde med sylt,
Mången hälsa och lycka.

Vi känner och nu fortfarande älskar
dig vill gå glada och ren
kan du leva som soliga dagar,
Och att vara med din soul förenat.
Kram /Diana.
2015-09-04

    MichaellQ
Starka ord! Gillar din text. Mi piace molto ;)
2015-09-04

    Dan Myrbeck
GRATTIS!
2015-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano