Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag saknar dig så


Trettiotre år

Trettiotre år sedan

Jag kan inte säga att
jag minns det som igår
för det gör jag inte

jag var 18 år
du skulle ha fyllt 59

men du hann dö
exakt två veckor innan
din födelsedag

mitt starkaste minne
av dagen du dog
är att vi, din familj
lämnade sjukhuset när du sov
du var så lugn då
vi ville inte oroa dig

jag sa aldrig adjö




Fri vers av Maggan
Läst 481 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-09-04 18:35



Bookmark and Share


  Dennis Axelsson
Den texten var stark, men ändå så skör. Fantastiskt fin.
2016-05-23

  Lars Hedlin
Berör starkt inom...kram
2015-09-06

    ej medlem längre
Dina ord hugger tag....känner den starka sorgen.
2015-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Maggan
Maggan