Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har


Stora Problem

Behöver två händer
För att halsa en magnum Prosecco
Jag har blivit svag
Men och andra sidan
Fyller man år är man äldre..




Bunden vers av Federico Romano
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-09-05 04:37



Bookmark and Share


    Svarte Petter
Det är inte att halsa vin
som är grejen

det är att man är man att man är "Federico"!

och det är du, till ditt sista andetag.

Du är music and soul.
2015-09-07

  Lars Hedlin
Så länge man har en mun så....
2015-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano