Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåtan löst...

Min vän han ifrån Tiveden
sägs vara prilligast i Sweden...
Jag sa: -Vad står på...
-Inget, sa han ju då,
men börjat snusa sista tiden...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-05 08:20



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Kan man både vara snusförnuftig och ha sunt förnuft samtidigt? Att snusa är ju inte sunt.
2015-09-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
De räknas väl
enbart till de:
SNUSFÖR-
NUFIGA?
********
2015-09-07

    Dan Myrbeck
Är dina limerickar obetalbara,
eller finns det en prislista?
2015-09-07

  Lars Hedlin
He He gillas mycket!
2015-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt