Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klåfingrigt..limerick




Så var det den stackars Emma
vars chef ville nypa o klämma
hon sa till slut
om du vill ha ett skjut
så får du väl be frun där hemma



Bs-06





Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-21 15:58



Bookmark and Share


  Yvonne Vigstrand
Så underbart kul.....skratt!!!!!!!
Kram från Yvonne
2006-04-21

  DanSan
.

Yes nypandes klart BodilSan!!!

Ge Chefen en kännga
sparka honom där bak
sätt ut honom på ett isflak
tillsammans med den där björnen från Estland
eller var det nu var som försvann i Östersjön
på ett isflak!!!

Där kan han säkert annars
få sig ett nyp hehehe . . .



.
2006-04-21

  Nettan
Härlig!
Riktigt bra;)
2006-04-21

  astranova
taktmässigt korrekt för en limerick. dessutom ett riktigt bra innehåll (inte bara fyndig)! bra!
2006-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg