Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text och foto: Lindha W Gustavsson copyright ( C )


Acceptans

Det finns två fenomen som
mänskligheten inte kan förändra
trots ökade kunskaper, rön och
upptäckter

Det ena är VÄDRET - och det andra
är DÖDEN

Först när vi accepterat detta
faktum kan vi leva fullt ut – så
VARFÖR grubbla på det omöjliga?




Fri vers av Lindha W Gustavsson
Läst 251 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-09-05 15:38



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Bra ordat/kram
2015-09-21

  Palett
Inför ödet står vi helt maktlösa. Väl uttryckt! Fin bild dessutom !
2015-09-09

  Lars Hedlin
JA bra :)
2015-09-06

  soligajag_1 VIP
Så sant , dessa 2 ord, men såklart ska det pratas vitt o brett om detta!!
Skrattar som en tok ibland. . Åt folket som 'orkar bry sig' , 'ler' !
2015-09-05

    ej medlem längre
Ja det är sant, där står vi maktlösa.
Kloka ord!
2015-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Lindha W Gustavsson
Lindha W Gustavsson