Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild Karl-Bo Lundstedt poeter.se Text från 2011


Jag vill sätta mig på Guds tron.


Högmod och stolthet är nog våra svåraste synder på den här jorden och det som fick Satan att tvingas lämna sin position i himmelen som lovsångsledare och falla så djupt.

Det drog inte bara med sig andra änglar utan det värsta är att han förleder människorna att vända Gud ryggen till sitt eget fördärv.

Vi må dock besinna att vi alla har möjligheten att ge kärlek till sanningen rum och välja rätt.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-09-05 17:07



Bookmark and Share


  mare VIP
Sanningens ord
2015-09-09

  ResenärGenomLivet
Ja, vi kan ju välja vad och hur vi vill göra...
2015-09-09

    ej medlem längre
Ja, så är det nog, satan får man passa sig för..
2015-09-06

  Bo Himmelsbåge
Att ersätta Gud med oss själva...
har visat sig vara en mycket dålig idé... Vi riskera att förstöra hela hans skapelse på grund av girighet, maktbegär o egoism... Detta har Vi och planeten Jorden inte råd med i längden... Detta är INTE tro, utan fakta!
2015-09-05

    ej medlem längre
Så är det säkert, att vara stolt går inte bra i längden.
2015-09-05

  louisegirl
Ja så är det nog
Tänkvärt bra skrivet
2015-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP