Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyd mitt råd och,

Stick,
stick medan du kan.

Spring,
spring så fort du kan.

Låt dem inte komma åt dig.
Låt dem inte få tag på dig alls.

De kommer att äta upp dig,
sluka dig hel.

De kommer att ta över ditt sinne.
bryta ner din själ.

Fly,
fly medan du fortfrande kan.

Spring,
spring det fortaste du kan.

Stick,
lämna allt och alla bakom dig.

Annars,
min vän
är du förlorad.

 

© Augusti 2015

 

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-09-06 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP