Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bättre värld




Skapelsen är stadd under förgängelsen
Jag är hotad av meningslöshet och kaos
Jag letar efter mål och färdriktning
Herre klä mig i sökandets dräkt
Lär mig leta fram barnet i mig
Barnet som är nyfiket och äkta
Helige Ande plantera Din sanning i mig
Sanningen och kärleken hör ihop

Min tillvaro kan få en mening
Herre öppna mina ögon
så jag kan förstå
att jag kan göra en insats
Hjälpa till att bygga en bättre värld
så människor slipper fly
från krig och förföljelse
En värld
där barnen fritt kan tumla om
och växa till






Fri vers av Maria T
Läst 383 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-09-06 18:58



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
En vacker empatisk bön.
2015-10-12

  anits VIP
Vackert skrivet om att önska en bättre värld!
2015-10-12

  walborg
Bön om att få öppnade ögon - varmt tack för läsning
2015-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T