Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
svammel


Idioti

Intryck blir avtryck som
ger uttryck för påtryck

Hjärnan går på högtryck
Vädret på lågtryck

Förståndet gör massflykt




Fri vers av Maggan
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-09-07 00:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt och bra! JA så kan sinnet bli ibland!
2015-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Maggan
Maggan