Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sunt förnuft!

Jag mötte en kille med
ett staffli som skulle ta sig
ner till stranden för att måla...

Jag frågade honom vad är det
det bästa med att få sitta ute
i det fria och måla...

Han sa: -Friskt luft, frisk luft!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-09-08 09:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA :)
2015-09-09

  Marita Ohlquist VIP
Perfekt svar tycker jag.
2015-09-08

    ej medlem längre
Han visste vad var Livet! :)

2015-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt