Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte om mig, men om alla som lider <3 som står där på kanten och söker en ny väg. Kram


Min fiende är mina minnen.

Kan inte lämna,kan inte gå vidare.
Ångesten äter på min hjärna dagligen.
Funderingarna och tankar sprider sig i min hjärna som en elak tumör.
Metastaser av misstro,oro,ängslan, ångest och rädsla.
Kroppen krymper ihop och smärtor hugger genom huden och bildar djupa sår.
Blundar vill att allt ska vara bra bra när jag öppnar mina ögon.
Men jag öppnar ögonen mot ett nytt mörker varje dag.
Nya sår på mina armar,ny ångest,ny rädsla.
Min värsta fiende är mina minnen.




Fri vers av Angel of love
Läst 360 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2015-09-08 10:24



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Smärtsamma minnen är tråkiga och tunga att böra. En del säger att man ska tömma ryggsäcken men man kan även rita om sin livskarta bort från det som tynger, iväg på ljusa ängder där man mår bättre.
2015-10-03

    ej medlem längre
Berörande på djupet..
2015-09-29

    ej medlem längre
Din text andas en stegrande ångest - det är oerhört viktigt att jaget få proffshjälp -
kram
2015-09-20

    Eglain

Lättast att minnas är det vi vill glömma.
Det vi inte längre vill känna är ofta det som skär mest.
2015-09-19

  erkki
Syftar på Assad i Syrien, och IS däromkring. Med flera idioter som känner sig manliga om de mördar.
2015-09-12

  ResenärGenomLivet VIP
En mycket jobbig verklighet för många...en text som berör...
2015-09-12

  erkki
Makthungerns kaxighet känner inget utom sin egen status. Om så hela nationer dukar under.
2015-09-12

  ULJO
En text som starkt berörde mig.
2015-09-11

  Lars Hedlin
Stark innerlig berörande och mycket sann! <3
2015-09-09

  Maria Sundelin VIP
Känslor jag känner igen
Kramar
2015-09-08

  Palett
Bra text om ångest !
2015-09-08

    Dan Myrbeck
Mitt råd till textens "jag":

Sök professionell hjälp.
2015-09-08

  soligajag_1 VIP
Så hemskt är denna verklighet för dessa stackare, lider med dem.Vill omfamna dem alla och ge dem kärlek,
Så starka känslor i denna poesi.
2015-09-08

    ej medlem längre
Starka berörande ord ...
2015-09-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Tyvärr verklighet för många på flykt. Starkt och bra skrivet.
2015-09-08

    ej medlem längre
Nakna starka ord.
2015-09-08

  Marita Ohlquist VIP
Stark och bra text om mångas bistra verklighet!
2015-09-08

  Federico Romano
Känner exakt samma sak, men inte bara!!

2015-09-08

  bumerang

Känns.
Fint beskrivet.
2015-09-08

  M M Mannheim VIP
Bra förmedlat! Visar på din stora empati för de som har det svårt!
2015-09-08

  louisegirl
Dina ord griper tag och berör starkt, i mitt <3
Bra förmedlat!
2015-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love