Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Råttor

När en råtta förlåter en annan råtta,

då stjäl han sin egna frihet.

Råttor förtjänar att föraktas,

men föraktet länkar dem till varandra.

En fri råtta föraktar och förlåter,

och springer iväg bekymmerslöst.

De andra råttorna tittar på,

och planerar hur han ska fängslas och ätas.




Övriga genrer av A.F.M
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-08 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A.F.M