Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tills du inte behöver mig längre

trotts att jag drömmer mig bort
trotts att jag ser upp mot stjärnorna
och önskar

jag drömmer om att se världen
och jag fruktar inte allt det där nya
jag skulle omfamna det
och älska varje sekund

jag hör hemma där ute
på vilda äventyr
och blad vackra vyer

men jag stannar
just där jag är

för just nu
just i dag

behöver du mig




Fri vers av svartpost
Läst 147 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-08 19:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker om den här dikten. Tack. /F.
2015-11-07
  > Nästa text
< Föregående

svartpost
svartpost