Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blandade drömmar LIV: krympande cirklar

 

jag måste ha fått skjuts till föräldrahemmet efter cykelturen till Bräkne-Hoby, för cykeln var försvunnen. strömmen hade gått. morfar stod på gräsmattan och mixtrade med reservaggregatet. vännen och jag var tvungna att gå runt om för att inte kliva över någon livsfarlig ledning. mormor ropade från övervåningen att hon hade fått ett napp till mig. det var en kvinna vid namn Charlotte som ville ha hjälp med att skissera cirkuskläder. jag påpekade att jag inte var något proffs på området, men en viss vana vid teaterkostymer hade jag ju sedan förut. jag upptäckte att Charlotte och hennes syster redan stod i telefonboken. förmodligen hade jag mött dem på tåget. jag gick i cirklar kring telefonen och tog sats för att ringa.




Prosa av Nanna X
Läst 189 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-09-09 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X