Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och se, inkomsten steg...

En känd doktor ifrån Cannes
blev utan sitt jobb, för alle man
frågar internet
om sjukdom, svår som lätt...
Blev Mr Google, större lön fann!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-09 10:04



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Du är så jäkla insatt, fyndig och rolig att det är en glädje, ofta nog, att läsa texter sprungna ur din penna.
2015-09-09

    Dan Myrbeck
Ja, minsann!

2015-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt