Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men ändring finns...

Livet är som toapapper
det kommer till en i etapper
det rullar gott på
eller så går det så
man får bara ta skit, va´tapper...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-09 10:19



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
En av dina klart bästa!

Visar att det här med toabesök
är mer än en skitsak.
2015-09-09

    ej medlem längre
Härliga rader ...
... som
gemene man kan relatera till
2015-09-09

  Night Soul Woman
Hah! :) Tack för skrattet:)
2015-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt