Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En glimt av ljus. En stråle hittar sig in.

En glimt av ljus.
En stråle hittar sig in.
Värmer och väcker sakta ett litet frö.

Ett frö som legat och väntat.
Bidat sin tid.
Varsamt börjar det nu sin resa.

Sträcker sig mot ljusets famn,
för att få krypa in,
känna trygghet,
känna ro.

Ro att få växa,
tillsammans och samman,
med näringen du ger.

Låt det varsamt få frihet i dig.
Och frihet att vandra i dig,
och lära känna varje rum.

Skydda det mot faror längs vägen,
och du skall finna en ros växa ut.




Fri vers av Amari
Läst 542 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-09-13 20:05



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Den här gör sig också bra på engelska

då engelska ord poppar upp automatiskt är det ett tecken på det

ett flow

Be well,
LPWJ
2015-09-13

  Åse Tropp VIP
Du skissar positiva rader i ett sammanhang.
2015-09-13

  Heikki Hellman
En fascinerande historia om födelse och utveckling till vuxen.
2015-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Amari
Amari