Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blir inte ens en läcka...

Kärleken eldar väcker
men aldrig efter sig släcker
om den går
den tycker att det är nog
det räcker
men även om man själv
händerna uppåt sträcker
och försöker släcka
likt en god brandman
så lyckas man inte den gäcka
men jag fattar inte varför
i sin frånvaro den skall
fortsätta och en täcka...

ÄR DET DETTA SOM KALLAS
ATT EXTRAKNÄCKA... .. .








Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-09-10 16:58



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Fint funderat. Blev lite tagen av texten. Läste den flera gånger.
Dan Myrbecks kommentar är så bra. Kärleken är....
2015-09-12

  Lars Hedlin
JA man glömmer aldrig..
2015-09-11

    ej medlem längre
Det svåra i att finna balans, acceptans, med det förgångna.
2015-09-11

  Marita Ohlquist VIP
Minnena finns kvar även om det gör ont!
2015-09-10

  lodjuret/seglare VIP
Texten var så sorglig att jag blev direkt ledsen och när jag är ledsen ser jag ner på mina tår. Men varför se ner på något? Bättre då att fälla en tår.
2015-09-10

    Dan Myrbeck
Kärleken släcker aldrig,
lika lite som den lämnar
tillbaka stulna kyssar.
2015-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt