Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ref. kan vara osökbara...

-Du säger du har jobbat i 12 år
för FBI e j ett ord om det i CV:et står
det ska kollas ju...
-Hade jag varit du...
Hade jag skippat det,
kanske sluppit bäras ut på bår...





Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-10 22:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Oj ja bättre att vara Ärlig där!
2015-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt