Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pussel.

Du kan aldrig riktigt veta vem en annan person, egentligen, är,(lika lite som du vet vem du själv, egentligen,  är) . För även om du "känt  dem i flera år ", kommer du aldrig att  lära känna eller klura ut vilka de är helt och hållet. Varje människa är som ett oavslutat pussel, där pusselbitarna är oändliga.




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-09-10 22:35



Bookmark and Share


  Amari
Ja, letar jämt och ständigt efter mina egna pusselbitar. De verkar ha spridits lång väg...
2015-09-13

    ej medlem längre
Skulle kunna vara bra material för en gestaltning. Här är det tell och inget show. Prova omvändningen vetja, mycket mer tänk- och minnesvärt i de flesta fall. Och så mycket roligare att skriva!
2015-09-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Och detta är helt sant! Kanske bäst att inte veta allt. Bra tänkt och skrivet av dig.
2015-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP