Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack för det!

En nyfikenhet hos en
ensam stillasittande få se
det är ju som om hela världen
emot en tycks le och om detta under
fick just jag, häromdan vara me´!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-12 10:18



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Skön känsla...fint skrivet...
2015-09-12

  Lars Hedlin
precis exakt just så!
2015-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt