Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen åldersnoja


Livet borde vara en dans

Hon hängde med tangogubbarna
Igårkväll
Deras breda nävar om
Hennes lilla tunna hand
Mjukt på parketten
stegar de fram
I dramatiska toner
Tidlös musik
Dansar de tango
utan ålder och skam
Okända gubbar
trygga fötter för
Orädd och lugn
En ung flicka gör




































Fri vers av Sommarina VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-09-12 12:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Trevligt, trivsamt.
2015-09-17

  louisegirl
Blir glad av din fina text " Tack"
2015-09-13

  ULJO
Fin text
2015-09-12

  ResenärGenomLivet VIP
En glad text att njuta av...fint...
2015-09-12

  Bo Himmelsbåge
Jaa...
Livet borde vara en tango...
för gammal o ung...
för fattig o kung...
Tillsammans vi tråder en dans
som om mörkret ej fanns
där våra hjärtan brinner
branns...

Härlig text...
utan generationsmotsättningar!
2015-09-12

    ej medlem längre
Underbara rader att njuta av
2015-09-12

  Lars Hedlin
Gillas mycket :) kram
2015-09-12

    ej medlem längre
Vilken härlig text! Den tycker jag om - mycket!
2015-09-12

  Marita Ohlquist VIP
Bara så himla bra om möten mellan olika generationer.
Tänk om det alltid vore så enkelt.
2015-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP