Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min tall ifrån mitt fönster. Egen bild.


Käraste tall

Där ute står tallen i bra och dåligt väder.
När det blåser och stormar får den kämpa
att stå kvar i marken.
Blåsten gör den så orolig.
I lugnt väder och solsken så trivs den bäst
i en vacker solig sommardag.
Men regn vill den ha när den törstar.
Jag som tittar på tallen ifrån mitt
fönster dagligen.
Älskar att se på min kära tall.
Vill nog komma nära min vackra tall
och krama den som ger mig så mycket
kärlek.
Idag väntar tallen på en regnskur för att
släcka sin törst.
Där ute står tallen alla årstider så vacker.

MaRit-MaRitza LöfRoos




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 217 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-09-12 11:23



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fint :) Älskar träd..
2016-05-18

  Alysse VIP
Underbart skrivet! Jag älskar också träd. De får mig att känna mig så levande.
2015-12-05

  M M Mannheim VIP
Det är lugnande för själen att se på ett träd. En gång bodde jag i kvarter som hette just Tallen!
2015-09-12

    ej medlem längre
Fint du!
2015-09-12
  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos