Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan



På julafton väntar vi, på tandfen väntar vi.
På mensen, knullet, paradiset väntar vi.
På påskharen väntar vi.
På födelsedagen väntar vi.
På kyssen, på slagen, på skilsmässan, väntar vi.
På Jesus väntar vi.
På uppföljaren väntar vi.
På ljuset, på mörkret, väntar vi.
På maten väntar vi.
På kaffet väntar vi.
På sommaren, på mörkret, på ljuset, väntar vi.
På lusten väntar vi.
På lyckan väntar vi.
På rasten, på rösten, på förändringen, väntar vi.
På hoppet väntar vi.
På döden väntar vi.
På vinsten, på prästen, på frälsaren, på stormen, väntar vi.

Vi väntar på rättvisan.
På installationen.
På solen.
På informationen.
På televisionen.
På invasionen. Väntar vi.

Vi väntar på meningen, på orden, på orsaken, på utrotningen.
Vi väntar på drömprinsen.
Vi väntar på infektionen, injektionen, ejakulationen.
Vi väntar på konsultationen.

Vi väntar på väderprognosen, på såsen, på melodifestivalen.
Vi väntar på döden, vi väntar på mörkret, vi väntar på barnet, vi väntar på mjölken.
Vi väntar på brösten och rösten och hösten.
Vi väntar på resan, vi väntar på tåget.
Vi väntar på paradiset.
Vi väntar på lyckan.
Vi väntar på skrattet, på fnisset, på kisset, på pratet.
Vi väntar på blickar, vi väntar på möten.
Vi väntar på mörker, vi väntar på ljus.
Vi väntar på trafikljus.
Vi väntar på, jag vet inte vad vi väntar på.
Vad väntar vi på? Väntan?


Vi älskar våra döende dagar.




Fri vers (Spoken word/Slam) av om en Siri
Läst 447 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-09-12 20:21



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Barnets längtan
Till någonting.
Vad härligt det var!
Sinnesstämningen
Kommer tillbaks
Med denna
Pådrivande
Skrivelse
Tack!
:)

2016-10-11

  Gin83
Oerhört skön att läsa
Gillar tempot i texten kontra att den handlar om väntan
Mycket bra
2016-08-17

  Sommarina VIP
Gillar att läsa detta....om all vår eviga väntan
2015-09-13

  cilax VIP
fint och dessutom sant
2015-09-12

  StinaJ VIP
Gillar mycket !
2015-09-12
  > Nästa text
< Föregående

om en Siri
om en Siri