Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kungen



Hej jag heter kungen och jag vältrar mig
jag vältrar mig
jag välter
över bord och stolar
med min stora mjuka mage


Hej jag heter kungen och jag smaskar
jag smaskar
blött och ljudligt
smaskar jag när jag gottar i mig snask
snaskiga snacks
i min snackiga mun

smakar också gärna sås
alla sorters sås
i mitt smackande smaskande
gap


Hej jag heter kungen och jag suger fett ur brosk
jag suger fett ur märg
jag sörplar i mig köttsoppa
jag suger i mig slemmiga fiskar med möraste
filé

jag filar på tal för en bal
och sörplar filé
och jag suger fett


jag fettsuger stora mjuka magen

så att inget av detta syns




Fri vers av om en Siri
Läst 353 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-20 11:34



Bookmark and Share


    orcinus orca
Så obehaglig och målande och fantastisk!!!!!!!!!!
2017-09-06
  > Nästa text
< Föregående

om en Siri
om en Siri