Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lady Marmelad


Je suis malade
Je suis lady marmelad
Jag är sjuk
Soy mal
Jag maler
En mal en sugpropp
En propp i hjärtat
En propp i hjärnan
Badkarspropp
I den; min kropp
Idén om min kropp
Min kropp i ide
Jag ids inte
.
Är jag stark nog?
Je suis assez fort?
Soy fuerte?
Am I strong enough?
Är jag stark nog!
ou non?
or not?
.
Kanske
Maybe perhaps I don’t know
Je’s pas
DUNNO!
No?
.
Jag saknar mig också
Jag saknar mig hela tiden
varje dag
tout le jour
tout le temps

en dag ska jag få tillbaka mig




Fri vers av om en Siri
Läst 434 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-19 12:46



Bookmark and Share


  cilax VIP
fin
2017-07-20

  Syrran77
Härlig språkblandning!
En globetrotters funderingar...? tänker jag.
2017-07-19
  > Nästa text
< Föregående

om en Siri
om en Siri