Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett tredje öga



sprödhet utspätt
klyv
valvet av
örsnibb
smilgrop
kisar idag
i en båge
alltings sluttning
bro till annan mark
ljusförändring
crescendo
atmosfären

mikrostunder av vibrationer
(när jag ser våra knäskålars likhet)
hon tittar bakåt en första gång
toppad
av ett stort gap
det finns ingenstans att blunda
bortvänd
kuliss
sceneri
en fantasi
av ett skyfall

tillbakablick
(pyttelite öppen mun)
(hennes ögon)
en gammaldags utsikt
ett virrvarr av häxeri
orkan av hår
pyttelite öppen mun
en öppen famn
en väg tillbaka
spricka
tupé
posera
sammanväxt
invasion
milda
vassa
rynkor

uppslukad
sammankomst
sörplar
(tar det som bjuds)
fejk
nattning
(inget är som vanligt)

lutar dig mot mig
utslagen
trasslig
precis
dina nyckelben
flämtar
du är en riktning
det är en utsikt
voyager
du var en drömmare
en gång

blänkande
flicka med örhänge
spanar
luras

splittrad
skimrande
explosion

jag är iakttagen
i mellanrummet
av våra knäskålars likhet
grönskan
avstånd
(dina ögons avstånd
och det tredje ögat
missar mig varje gång)

du och dina jävla franska nerver




Fri vers av om en Siri
Läst 269 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-04-24 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

om en Siri
om en Siri