Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kroppen





Jag har blivit begränsad
utrensad
tränslad som en ridhushäst
med en metallstång tryckt mot min käft

det är kef
hur jävla defekt
detta viruset har växt
och etsats fast med en svets
mot mitt svett utan sans eller vett
under mardrömsseanser
utan rosendanser

sjukdomen har dragit av mig mina trosor mot min vilja

påbörjat min vanskliga vila

jag vill inte bli stilla

jag har fortfarande trix kvar att stila
tusen känslor till måste få ila som glödande pilar
som får ridhushästar att stegra
jag har krossat för många speglar
sjukdomen har segrat
segregerat min ande från min
kropp
kroppen är det sista som lämnar människan








Fri vers (Spoken word/Slam) av om en Siri
Läst 454 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-09-18 21:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wow! Den här träffade där den skulle! Du är jätteduktig. 5/5
2017-10-20

  K.S. Sollenhag VIP
Stark text.
Väldigt slående metaforer.
2017-09-23

  Lasseman VIP
bra skrivet och bra rim.. tycker om din text..
2017-09-21
  > Nästa text
< Föregående

om en Siri
om en Siri