Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att sluta röka

 

Att sluta röka

är att byta identitet

som att lära sig ett nytt språk




Fri vers (Prosapoesi) av Fredrik P. VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-09-13 18:29



Bookmark and Share


  ULJO
Att sluta röka ett väl valt beslut
2015-09-13

  aol
Så sant
2015-09-13

  Öknens Ros VIP
fast man drabbas inte av abstinens när man lär sig ett nytt språk....
2015-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP