Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En molnskådare

 

En molnskådare jag är

sommarmoln mörknar mot höst

himlens dramatik tar aldrig slut




Fri vers (Prosapoesi) av Fredrik P. VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-09-13 19:57



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Skönmålningar..
2015-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP