Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fick ögonblick att le...

Den kom in över bergen
på något den bar
det syntes när
den närmare kom
den flög ovanför mig...

I näbben det ännu hölls kvar
vad det nu var...

Det landade i mitt knä
en kvist, en ros i knopp!
Jag såg opp...

Fågeln försvann
men jag hann att se och fann
att den var som rosen lika grann!





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-09-14 09:22



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Ett underbart ögonblick, tack för att du delar med dig så fint här!
2015-09-17

  Irene Åberg
Hej*
Så Vackert*Deklamerat*
En grann Fågel*med*Rosen*Knopp*
SÅ*Nu*Finns*Det*Hopp*KRAM
2015-09-16

  ResenärGenomLivet VIP
Härligt ögonblick att ta vara på...och det behövs ju inte mycket...fint...
2015-09-15

  Lars Hedlin
Gillas mycket!
2015-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt