Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moralens skam

Det du får göra enligt en text
Som har blivit fången i annan kontext

Som smulats och bakats
Tills sanning försakats

Av den som tror sig veta
Utan att själv orkat leta

Fångar, ej befriar kärlekens famn
Det är, som jag ser, moralens skam




Bunden vers av me_we
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-14 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

me_we
me_we