Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om det är sant så har jag


ADHD

Alltid känt något är annorlunda
Trots det att bara spriten var i mitt liv
Och sparsamhet med experiment
Mina piller är hemma
Tänk om skiten är bra




Fri vers (Spoken word/Slam) av Federico Romano
Läst 168 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-09-14 17:18



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Ja, tänk om.
Kanske bra att prova
och inte dö nyfiken. :)
2015-09-14

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Om det är sant så kanske det är löss ?
2015-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano