Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sån´t händer i verkligheten!

-Med ålderns rätt har jag slutat arbeta, sa Bob...
-Och hur sköts den nu, det klagades på din lobb...
-Jag var där hälsade på?
-Vad såg du för något då?
-Två nya på min plats! Det behövs ju
hade chefen sagt för ett så´nt svårt jobb...







Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-14 21:43



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Tyckte om!
2015-09-16

  lodjuret/seglare VIP
Ja, jag har själv sett det, två kvastar fått sopa för en. Men även tvärtom, en enda dator tog hundra människors jobb och inkomst för att leva. De e de som e utveckling. Kul text hur som helst.
2015-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt