Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fan jag spyr..


Finnarna Flydde

Finnarna tror att dom är Svenskar
Men dom är invandrare..
Dom vita som flydde från Prag och Budapest är invandrare
Vi är invandrare dom flesta av oss
Och då har vi ingen rätt att neka inträde
Till dom nästa som kommer hit




Fri vers (Spoken word/Slam) av Federico Romano
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-15 06:36



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
exakt
2015-09-20

  Lars Hedlin
precis ..Bra!
2015-09-19

    Dan Myrbeck
Ja, nästa gång kanske det
är vår tur.

Eller snarare kanske - otur.
2015-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano