Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finn fem fel din västerländska farise

Nåden är din
Kärleken är din
Efter att du visat dig förtjänt

Himlen är öppen
Synden är död
Efter att du visat dig förtjänt

Gud vandrar med dig
Om du visar dig förtjänt




Fri vers av me_we
Läst 119 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-15 22:40



Bookmark and Share


  Gunnel André VIP
Hmm!
2015-09-24
  > Nästa text
< Föregående

me_we
me_we