Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp taget och fall

Vi stannar tiden och känner hjärtat slå.
Jag blir inte mätt av kyssar
Jag blir rädd

Tiden springer ifrån mig men stannar upp
och tar aldrig slut.
Sveket väntar runt hörnet

Jag intalar mig själv
att allting kommer bli bra




Fri vers (Fri form) av Nitwitoddment
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-09-16 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nitwitoddment
Nitwitoddment