Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trevande bort från ensamheten

I min famn
Håll mig hårt
Säg mitt namn
Kom närmare - tillsammans övervinner vi allt svårt

Stå mig bi
Jag håller dig varm
Tillsammans är det vi
Bortom all världens harm




Bunden vers (Annat versmått) av Moviemaster VIP
Läst 289 gånger
Publicerad 2015-09-16 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moviemaster
Moviemaster VIP