Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge Orken lyft att växa!

En vardags dag
som går i stilla takt
där kan också allt rulla på väl...

Så kunde ju fler stunder få bli
om man skulle låta
lugnet få tillgång
till en ingång där...

Och ge lite stillhet
för tanke som själ...






Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-09-17 10:36



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ja just så.....
2015-09-19

  louisegirl
Sanna och tänkvärda ord
Fint förmedlat!
2015-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt