Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min död är min


- Min död är min
jag tänker tanken och den skänker värdighet åt nuet

livsångesten må suga kraft ur mig
när allt för många vrider livslusten ur mina händer
men en sak äger jag
min död
och den kan ingen ta ifrån mig

jag har levt
jag tar ett rikt och grundligt brukat liv med mig
den dag jag går
då är det mitt och ingen annans
jag ångrar ingenting

jag är på andra sidan målet nu



 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-18 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger