Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan


Hur kan trängseln i bröstet
förklars?
Vad händer när slagen är i otakt?
Vilka fåglar flyger högst?
Mina frågor fyller himlen!
Ingen fågel flyger..
För de lägget huvudet på sned.
Lyssnar på jorden..
Vad hör de?
De hör och förundras.
Resonansen från mitt otaktshjärta..
Hur längtar man
När jorden vibrerar
Av ett trångt bröst



Jo man längtar besinningslöst!!









Efter dig!





Fri vers av tryx1
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-18 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tryx1
tryx1