Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du gör oss....som jag vill vara i. Allt är din förtjänst. Allt är mitt fel.


Vad har hänt?

Jag vet inte vad som gått sönder
Vad som är trasigt
Känner på mig.
På dig.
Vet att verktygen inte funkar
För jag är omöjlig
Skulle det gå att öppna
Att se den röran
Huller ombuller
Du är värd bättre
Trodde det såg bättre ut där inne nu
Men tydligt kaos
När du ulkar av sorg
Smärta
Förtvivlan
Du som kämpat så för mig
Som är vackrare än universum
Som ger och ger
Som försökt röja upp i mig
Alla höga ljud ljuder
Sirener och mistlurar
Varningssignaler och larm
Hur ska du kunna vandra lugn
Somna sakta
Vakna lycklig
Dansa uppspelt
I detta oväsen...i denna kakafoni

Jag vill tysta alla ljud




Fri vers av tryx1
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-21 01:38



Bookmark and Share


  Gin83
Inte kaos
Svårt att fly från

"Du som kämpat så för mig
Som är vackrare än universum"

Berörande
2017-08-30
  > Nästa text
< Föregående

tryx1
tryx1