Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag älskar dig...


Hjärtat

Hur den gröna glöden värker
När syret tryter
När taket och golvet möts

Men skallen sitter på plats

Att se en lysande stjärna
Flyga österut
Följ dess spår och hoppas

Och stillheten finns innuti hopp

När vi vandrar på vit sand
Lyser stjärnorna på våra spår
Och grön glöd slocknar i havet

Närmast viker vakenheten
Och drömmar tar vid
Där pennan lyft tunga stenar

Sov sött på rälsprydd väg




Fri vers av tryx1
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-19 01:30



Bookmark and Share


  Gin83
Oerhört vacker

Älskar

Närmast viker vakenheten
Och drömmar tar vid
Där pennan lyft tunga stenar

Oerhört fint
2017-08-30
  > Nästa text
< Föregående

tryx1
tryx1