Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanklöshet

Skyltar och snaror
Hopplöshet och gevär
Dynga och silverfiskar
Teaterskolan och puckelryggen
Finstrumpor och julmarknad
För alltid stängda ögon och tussilago
Gammal kullersten och mjölk
Trossatser och månfärder
Kastspö och barndom
Förvirring och plommonstop
Vårflod och tallriksmodellen
Brytningsfel och underkläder
Profetior och målningar
Falukorv och underskönhet
Glömda nycklar och chippspåsen
Vass udd och pedagoger
Förlorade toner och bråddjupt mörker



Försoning mellan tankar
Är det sista som släpper taget
Taget om skjutdörren till livet



Följ med antingen upp höger ner eller väster




Fri vers av tryx1
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-30 22:33



Bookmark and Share


  Gin83
Superskön att läsa
Så jäkla många bra formuleringar och ordval.
Gillade
2017-08-30
  > Nästa text
< Föregående

tryx1
tryx1