Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur ord är du kommen


motsol

solljus, morgonsken

gryningstimmar,

vintermarker, flodådror

bergskvitter, fågelstråk

sommarskimmer, bladfrost

vårrost, himmelshölje

nattvard, regnhinna

midvinter, norrsken, söderort

vårtider, årstider, tidsrymd

rymdspel, trädkronor, enkronor

stenmynt, asfaltblomma

skymningslyster

ur ord är du kommen




Fri vers av BillMarcus
Läst 316 gånger
Publicerad 2006-04-22 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BillMarcus
BillMarcus